Personalizare și date

Vrem să-ți oferim cel mai interesant conținut atunci când folosești Pinterest. Câteodată folosim instrumentele Pinterest pentru site-uri, cum ar fi butonul „Salvează”, în acest scop. Dacă setările tale ne dau voie, le permitem anumitor furnizori de servicii să colecteze și să utilizeze informațiile de pe Pinterest pentru a crea Reclame personalizate. În oricare dintre cazuri, poți alege dacă vrei să folosim aceste date pentru a-ți personaliza experiența Pinterest modificând setările contului tău.

Butonul „Salvează” și opțiuni pentru site

Dacă intri pe un site care are butonul „Salvează” sau alt widget de la noi, Pinterest poate folosi informații despre vizita ta pe acel site pentru a-ți personaliza experiența de pe Pinterest. De exemplu, dacă ai vizitat recent mai multe site-uri care vând echipamente pentru camping și care au butonul Pinterest „Salvează”, ți-am putea arăta Pinuri de pe acele site-uri, mai multe Pinuri despre activități în natură sau Pinuri promovate legate de accesorii pentru plimbări în natură.

Cum funcționează

Când intri pe un site care are opțiuni legate de Pinterest, folosim un cookie pentru a-ți înregistra vizita. Acesta este un fișier foarte mic care se adaugă singur browserului tău.

Data viitoare când intri în contul tău, Pinterest va citi informația din cookie și o va folosi pentru a-ți personaliza experiența. Dacă nu ai intrat în cont sau nu ai un cont încă, Pinterest poate folosi cookies pentru a-ți personaliza crearea contului și pentru a-ți începe experiența Pinterest cu lucruri despre care credem că ți-ar plăcea să le urmărești.

Pinterest șterge datele după 30 de zile.

Dezactivează personalizarea

Dacă nu vrei ca Pinterest să folosească date despre ce faci în afara Pinterest pentru a-ți personaliza experiența, iată ce poți să faci:

Încă mai ai nevoie de asistență?
Contactează-ne