Ți-am protejat contul

Dacă observăm activități suspecte în contul Pinterest, îți trimitem un e-mail, îți resetăm parola și deconectăm pe toată lumea (inclusiv pe tine).

Activitatea suspectă include lucruri cum ar fi conectarea din locații neobișnuite, multe conectări într-un interval scurt de timp sau comportament de tip spam.

Pentru a reveni pe Pinterest, resetează-ți parola. Sau, în cazul în care contul tău este conectat la Google sau la Facebook și te-ai conectat astfel în trecut, conectează-te cu Google sau cu Facebook.

După ce ai revenit în cont, poți adăuga securitate suplimentară pentru a preveni repetarea acestui lucru.

Pentru a adăuga securitate suplimentară contului:

Încă mai ai nevoie de asistență?
Contactează-ne