Dacă cineva încearcă să-ți reactiveze contul

Când îți dezactivezi contul, îl poți reactiva autentificându-te. Apoi noi îți vom trimite un e-mail de confirmare pentru a ne asigura că ai intenționat să-l reactivezi. 

Dacă ai primit un e-mail cu mesajul „Contul Pinterest a fost reactivat” și nu ai încercat să reactivezi contul,  atunci cineva îți cunoaște parola Pinterest

Va trebui să-ți resetezi parola pentru a-ți proteja contul. Nu-ți face griji, resetând parola nu-ți vei reactiva contul.