Modul de siguranță

Dacă înregistrăm o activitate suspectă din contul tău, îl vom trece în modul de siguranță pentru a-ți proteja Pinurile și îți vom trimite un e-mailModul de siguranță împiedică orice modificare a contului tău până când îți schimbi parola. 

Ieșirea din modul de siguranță

Schimbă-ți parola. Sau, în cazul în care contul tău este conectat la Google sau la Facebook și te-ai conectat astfel în trecut, conectează-te cu Google sau cu Facebook 

Adaugă securitate suplimentară pentru contul tău

După ce ieși din modul de siguranță, poți îmbunătăți securitatea contului.