Omylom vytvorený druhý účet

Ak ste sa nedávno prihlásili na Pinterest a vaše nástenky a piny chýbajú alebo váš účet na Pintereste zrazu vyzerá inak, možno ste omylom vytvorili druhý účet alebo prepojený firemný účet. Ak sa chcete vrátiť do svojho pôvodného účtu na Pintereste a odstrániť účet, ktorý ste vytvorili omylom, postupujte podľa krokov uvedených nižšie.

Prihlásenie do pôvodného účtu

Skúste sa odhlásiť z účtu, v ktorom sa momentálne nachádzate, a prihláste sa do pôvodného účtu.

  1. Odhláste sa zo svojho druhého účtu.
  2. Nájdite svoj účet na Pintereste.
  3. Vyhľadajte e-mail, meno používateľa alebo meno priradené k pôvodnému účtu.
    • Ak vyhľadávate svoje meno alebo meno používateľa, kliknite na položku To som ja vedľa vášho účtu.
  4. Skontrolujte e-mail priradený k pôvodnému účtu, na ktorý vám príde správa s predmetom Obnovenie hesla na Pintereste.
  5. V e-maile kliknite na položku Obnoviť heslo.
  6. Prihláste sa pomocou pôvodnej e-mailovej adresy a nového hesla.

Nie je možné získať prístup k pôvodnému účtu

Ak nemáte prístup k e-mailu priradenému k svojmu pôvodnému účtu na Pintereste, nemôžeme overiť, či ste vlastníkom účtu, ani vám pomôcť s prihlásením do účtu.

Ak ste sa do svojho účtu na Pintereste prihlasovali cez Facebook, Google alebo Apple, pokúste sa prihlásiť cez svoj účet v sociálnych médiách a zistiť, či sú stále pripojené.

Ak nemáte prístup k e-mailu alebo sa neviete do pôvodného účtu prihlásiť cez Facebook, Google ani Apple, najlepšie bude vytvoriť si nový účet. Môžete vyhľadať svoj pôvodný účet, aby sa zobrazil váš profil, a potom si v novom účte uložiť rovnaké piny a sledovať tých istých ľudí.

Deaktivácia alebo odpojenie omylom vytvoreného účtu

Ak ste vytvorili nový účet použitím e-mailovej adresy, môžete tento účet deaktivovať.

Ak ste vytvorili nový účet pomocou účtu na Facebooku, účtu Google alebo účtu Apple, môžete aktualizovať účet prepojený s vašimi sociálnymi médiami.