Potvrdenie vášho účtu na Instagrame, Etsy alebo YouTube

Zobraziť pokyny pre:

Potvrďte svoj účet na Instagrame, Etsy alebo YouTube, aby ľudia vedeli, kde môžu nájsť váš ďalší obsah. Ak máte na Pintereste firemný účet, jeho potvrdením získate prístup k analytickým prehľadom o všetkých pinoch uložených cez potvrdený účet. Prečítajte si viac o analytických prehľadoch o potvrdenom účte.

Ak chcete potvrdiť svoj účet YouTube, Pinterest vás môže požiadať o povolenie spravovať daný účet. Je to potrebné na to, aby mohol Pinterest získať prístup k ID vášho kanála a identifikovať vaše videá. Pinterest však nebude žiadnym spôsobom upravovať obsah vašich videí. 

Potvrdenie vášho účtu

  1. Kliknite na ikonu   v hornej časti obrazovky Pinterestu, aby sa otvorila ponuka.
  2. Kliknite na možnosť Nastavenia.
  3. V ľavej časti obrazovky kliknite na položku Potvrdiť.
  4. Kliknite na položku Potvrdiť vedľa účtov, ktoré chcete prepojiť.
  5. V autorizačnom okne, ktoré sa zobrazí, potvrďte, že chcete prepojiť účty.

Keď sa vyskakovacie okno zatvorí a vrátite sa na stránku s nastaveniami, červené tlačidlo Potvrdiť sa zmení na sivé tlačidlo Zrušiť potvrdenie.

  1. Vo svojom profile ťuknite na ikonu  .
  2. Ťuknite na položku Upraviť profil.
  3. V časti Potvrdiť ďalšie účty prepnite prepínač vedľa účtu, ktorý chcete prepojiť.
  4. V autorizačnom okne, ktoré sa zobrazí, potvrďte, že chcete prepojiť účty.

Keď sa kontextové okno zatvorí a vrátite sa na stránku s nastaveniami, prepínač vedľa potvrdeného účtu bude mať červenú farbu a bude v polohe Zapnuté.

  1. Vo svojom profile ťuknite na ikonu  .
  2. Klepnite na Nastavenia účtu
  3. Klepnite na položku Potvrdené účty.
  4. Prepnite prepínač vedľa účtu, ktorý chcete prepojiť, do polohy Zapnuté.
  5. V autorizačnom okne, ktoré sa zobrazí, potvrďte, že chcete prepojiť účty.

Keď sa vyskakovacie okno zatvorí a vrátite sa na stránku s nastaveniami, prepínač vedľa potvrdeného účtu bude v polohe Zapnuté.

Ak existujú piny, ktoré sa zhodujú s vaším potvrdeným účtom na Instagrame, YouTube alebo Etsy, budú vám v priebehu niekoľkých dní priradené. Všetky ďalšie piny vytvorené z týchto účtov budú v budúcnosti priradené vám. Nezabúdajte, že váš účet na Instagrame musí byť verejný, aby sme vám mohli priradiť piny z daného účtu.

Informácie o potvrdenom účte použijeme na to, aby sme mohli váš obsah šíriť a ponúkať vám ďalšie funkcie a obsah Pinterestu.

Zrušenie potvrdenia účtu

  1. Kliknite na ikonu   v hornej časti obrazovky Pinterestu, aby sa otvorila ponuka.
  2. Kliknite na položku Upraviť nastavenia.
  3. V ľavej časti obrazovky kliknite na položku Potvrdiť.
  4. Kliknite na položku Zrušiť potvrdenie vedľa účtu, ktorý chcete odpojiť.
  5. Vo vyskakovacom okne potvrďte operáciu kliknutím na položku Zrušiť potvrdenie.
  1. Vo svojom profile ťuknite na ikonu  .
  2. Ťuknite na položku Upraviť profil.
  3. V časti Potvrdiť ďalšie účty prepnite prepínač vedľa účtu, ktorý chcete odpojiť, do polohy Vypnuté.
  4. V autorizačnom okne, ktoré sa zobrazí, ťuknite na položku Pokračovať.
  1. Vo svojom profile ťuknite na ikonu  .
  2. Klepnite na Nastavenia účtu
  3. Klepnite na položku Potvrdené účty.
  4. Prepnite prepínač vedľa účtu, ktorého prepojenie chcete zrušiť, do polohy Vypnuté.
  5. Klepnutím na položku Odpojiť účet potvrďte akciu.

Účty sa už v nastaveniach nebudú zobrazovať ako prepojené.

Poznámka: V Nastaveniach Google môžete Pinterestu zakázať prístup k vášmu účtu na YouTtube, ale ak nezmeníte aj nastavenia Pinterestu, informácie o vašom účte z Pinterestu okamžite nezmiznú.
 

Ešte stále potrebujete pomôcť?
Kontaktujte nás