Deaktivácia alebo zrušenie účtu

Keď deaktivujete účet na Pintereste, váš profil a nástenky sa už na Pintereste nebudú zobrazovať. Ak zmeníte názor, môžete svoj účet znova aktivovať. Stačí sa prihlásiť.

Ak máte firemný účet, môžete ho deaktivovať v nastaveniach Pinterestu. Ak ste pomocou svojho firemného účtu vytvorili na Pintereste reklamy a chcete ho natrvalo zrušiť, kontaktujte nás.

Deaktivácia účtu

Nezabudnite, že deaktiváciou účtu sa neuvoľní meno používateľa ani e‑mailová adresa. Ak chcete zmeniť svoje meno používateľa alebo e‑mailovú adresu, namiesto deaktivácie stačí upraviť nastavenia.

Ak sa chcete uistiť, že váš účet už nie je aktívny, prejdite na adresu URL svojho profilu. Pri kontrole, či je účet naďalej aktívny, sa neprihlasujte – účet by sa znova aktivoval.

Zrušenie účtu

Ak sa určite chcete s Pinterestom rozlúčiť nadobro, môžete svoj účet zrušiť. Ak si účet zrušíte natrvalo, znamená to, že už nebude môcť obnoviť svoje piny ani nástenky. Ak máte firemný účet a chcete ho natrvalo zrušiť, kontaktujte nás.

Keď zrušíte svoj účet, váš verejný profil bude deaktivovaný ihneď, no potrvá 14 dní, kým sa účet natrvalo zruší. Ak si to rozmyslíte skôr, než ubehne 14 dní, prihláste sa pomocou svojej e-mailovej adresy a hesla, následne vám pošleme odkaz na opätovnú aktiváciu vášho účtu.

Deaktivácia účtu zosnulého používateľa

Vyjadrujeme vám úprimnú sústrasť. Účet zosnulého člena rodiny môžeme deaktivovať, keď sa s nami skontaktujete. Po deaktivácii už účet nebude dostupný.

Keďže chceme rešpektovať súkromie ľudí na Pintereste, nemôžeme poskytnúť žiadne osobné ani prihlasovacie údaje.

Ste pripravení deaktivovať alebo zrušiť svoj účet?
Prejsť do nastavení
Stále potrebujete pomoc?
Kontaktujte nás