Nastavenie súkromia účtu

Máte niekoľko možností, ako zmeniť nastavenia účtu tak, aby ste zvýšili mieru vášho súkromia.

Skryte svoj účet pred vyhľadávačmi
Skryte svoje piny pred ostatnými ľuďmi
Vypnite pridávanie príspevkov na Facebook alebo Twitter
Prestaňte sledovať priateľov z Facebooku
Vypnite prispôsobovanie využívajúce súbory cookie
Ak chcete, aby vyhľadávače ako Google alebo Yahoo! nezobrazovali váš profil na Pintereste:
 
  1. Kliknite na svoje meno navrchu Pinterestu
  2. Kliknite na ozubené koliesko a potom na nastavenia
  3. Prepnite nastavenie ochrany súkromia pri vyhľadávaní z Nie na Áno
  4. Kliknite na Uložiť nastavenia
 
Hoci váš profil môžeme skryť, nevieme vždy skryť vaše meno, najmä ak si iní ľudia uložili vaše piny. Ak chcete väčšiu mieru súkromia, môžete zmeniť svoje meno, alebo použiť tajné nástenky.
 
Keď si upravíte nastavenia ochrany súkromia alebo meno, vyhľadávačom môže trvať aj niekoľko týždňov, kým zaznamenajú tieto zmeny. Ak ste zapli ochranu súkromia pri vyhľadávaní a ešte stále sa váš profil zobrazuje vo výsledkoch vyhľadávania, môžete požiadať Google, aby stránku odstránil rýchlejšie.
 

Hoci nemôžete úplne skryť svoj aktívny účet, môžete použiť tajné nástenky , aby ste pred ostatnými ľuďmi skryli všetky svoje piny. Iba vy si môžete pozrieť svoje tajné nástenky (pokiaľ na ne nepozvete ďalších ľudí).
 
Aj keď svoje pôvodné piny odstránite, na Pintereste sa môžu stále objavovať (aj s vaším menom), a to najmä v prípade, ak si ich pripli iní používatelia. Ak chcete väčšiu mieru súkromia, môžete zmeniť svoje meno.
 
Verejnú nástenku môžete zmeniť na tajnú. Takisto môžete presunúť alebo skopírovať pin na tajnú nástenku.
 
Prečítajte si viac o vytváraní tajných násteniek.
 

Možnosť Pridať na umožňuje ovládať zdieľanie pinov na Facebooku alebo Twitteri.
 
Vypnutie možnosti Pridať na Facebook alebo Pridať na Twitter:
 
  1. Kliknite na Uložiť na ktoromkoľvek pine
  2. V ľavom dolnom rohu zrušte začiarknite políčka Pridať na Facebook alebo Pridať na Twitter
  3. Uložte ho na jednu z vašich násteniek
 
 

Ak ste sa zaregistrovali cez Facebook, možno ste automaticky začali sledovať niektorých priateľov z Facebooku. Je jednoduché prestať sledovať týchto priateľov, postupuje sa rovnako, ako keď chcete prestať sledovať kohokoľvek iného.
 
Zrušenie sledovania priateľov z Facebooku:
 
  1. Prejdite do svojho profilu a kliknite na Sledujem
  2. Prejdite na položku Ľudia
  3. Klepnite na tlačidlo Nesledovať na ľuďoch, ktorých chcete prestať sledovaťuvidíte, ako sa tlačidlo opäť zmení na Sledovať.
 

Aby sme vám zobrazovali čo najzaujímavejší obsah, využívame informácie z webových stránok, ktoré ste navštívili, a appiek, ktoré používate. Niektorí naši inzerenti s nami tiež zdieľajú informácie, ktoré nám pomáhajú prispôsobiť Pinterest vašim záujmom.
 
Vážime si právo ľudí na súkromie a dávame vám možnosť vypnúť tieto funkcie. 
 
Vypnutie prispôsobovania:
 
  1. Prejdite do svojho profilu a kliknite na ozubené koliesko a potom na nastavenia
  2. V časti Prispôsobenie zmeňte obidve nasledujúce nastavenia na možnosť Nie:
    • Používať aj stránky, ktoré ste nedávno navštívili?
    • Používať aj informácie od našich reklamnych partnerov?
  3. Kliknite na Uložiť nastavenia
 
Prečítajte si viac o tom, ako používame súbory cookie a informácie od našich inzerentov.