Blockera eller sluta blockera någon

Blockera en profil på Pinterest för att förhindra att personen följer dig, skickar meddelanden till dig eller interagerar med dina pins.

Ingen kommer någonsin få ett meddelande om att du har blockerat eller avblockerat dem. De meddelas endast om de försöker följa eller interagera med dina Pins.

Personer som du blockerar syns fortfarande i sökningar, i flöden och på grupptavlor. Pins som du sparat från dem kommer att finnas kvar på din profil. Du måste ta bort varje pin en efter en.

Om du under dina interaktioner med andra personer utsätts för mobbing eller trakasserier, se våra anmälningsvillkor. Om du känner dig hotad, kontakta polisen.

Blockera en Pinterest-användare

Avblockera ett konto

Behöver du fortfarande hjälp?
Kontakta oss