Hämta ditt Instagram-, Etsy- eller Youtube-konto.

När du bekräftar ditt Instagram-, Etsy- eller YouTube-konto låter du andra veta var de kan se mer från dig. Om du har ett Pinterest-företagskonto kan du få tillgång till analyser på alla sparade pins från ditt bekräftade konto. Läs mer om analyser för bekräftade konton.

Om du bekräftar ett YouTube-konto kan Pinterest be om tillstånd att hantera kontot. Detta krävs för att Pinterest ska kunna komma åt ditt kanal-ID och identifiera dina videor, men Pinterest kommer inte att redigera ditt videoinnehåll på något sätt.

Bekräfta ditt konto

Om det finns befintliga pins som matchar ditt bekräftade Instagram-, YouTube- eller Etsy-konto, bör dessa pins attribueras till dig inom några dagar. Alla pins som skapas från dessa konton i framtiden kommer att attribueras till dig. Alla pins som skapas från dessa konton i framtiden kommer att attribueras till dig. Observera att ditt Instagram-konto måste vara offentligt för att vi ska kunna attribuera pins från det kontot till dig.

Vi använder informationen på ditt bekräftade konto för sprida ditt innehåll samt erbjuda dig ytterligare funktioner och innehåll.

Sluta bekräfta ditt konto

Dina konton kommer inte längre att visas som länkade i dina inställningar.

Notera: Du kan återkalla Pinterests åtkomst till ditt YouTube-konto via Googles inställningar men din kontoinformation kommer inte omedelbart att försvinna från Pinterest såvida du inte även ändrar dina inställningar i Pinterest.
 

Behöver du fortfarande hjälp?
Kontakta oss