Inaktivera eller stänga ditt konto

Inaktivera ditt konto för att ta en liten paus från Pinterest eller stänga ditt konto för att säga adjö för gott. Om du har ett företagskonto ska du kontakta oss om du vill stänga kontot permanent.

Inaktivera ditt konto

När du inaktiverar ditt Pinterest-konto, syns din profil och dina anslagstavlor inte på Pinterest längre. Om du ändrar dig är det bara att logga in för att återaktivera ditt konto.

För att se till att ditt konto är inte längre aktivt, gå till webbadressen för din profil. Logga inte in för att kontrollera om ditt konto fortfarande är aktivt - detta kommer att återaktivera ditt konto.

Tänk på att avaktivering av ditt konto inte kommer att frigöra dess användarnamn eller e-postadressen. Om du vill göra ändringar i ditt användarnamn eller din e-postadress, redigera dina inställningar i stället för att inaktivera.

Stänga kontot

Stäng ditt konto om du är säker på att du är redo att säga adjö till Pinterest. Permanent stängning av ditt konto innebär att du inte kommer att kunna få dina Pins eller anslagstavlor tillbaka. Om du har ett företagskonto ska du kontakta oss om du vill stänga kontot permanent.

När du stänger ditt konto kommer din offentliga profil att inaktiveras omedelbart, men det tar 14 dagar för ditt konto att stängas permanent. Om du ändrar dig innan inom 14 dagar så kan du logga in med din e-postadress och lösenord, och vi skickar dig en länk för att återaktivera ditt konto.

Inaktivera en avliden persons konto

Vi beklagar din förlust. Vi kan inaktivera en död familjemedlems konto om du kontaktar oss. När vi inaktiverat kontot kommer det inte att det vara tillgängligt längre. 
 
Eftersom vi vill respektera sekretessen för personer på Pinterest, ger vi inte ut personuppgifter eller inloggningsinformation.

Redo att inaktivera eller stänga ditt konto?
Gå till dina inställningar
Behöver du fortfarande hjälp?
Kontakta oss