Se annonskonton som delas med dig

Om du har ett företagskonto kan du se och komma åt de annonskonton som du har åtkomst till i kontohanteraren. 

Det finns sex åtkomstnivåer.

Åtkomstnivå Behörigheter
Admin
  • Fullständig åtkomst till annonskontot, på samma sätt som den ursprungliga ägaren
  • Kan visa och redigera allt, inklusive fakturering, kampanjoptimering och målgrupper
Kampanj
  • Kan skapa, redigera och hantera alla aspekter av kampanjer
Analytiker
  • Skrivskyddad åtkomst till annonskontot
  • Kan se allt, förutom fakturerings- och företagsinställningar
Målgrupper
  • Skapa och redigera målgrupper på annonskontot
  • Se information för Pinterest-tagg
Ekonomi
  • Fullständig åtkomst till faktureringen för annonskontot
Kataloger
  • Skapa och hantera datakällor och produktgrupper för företagskontot

Se annonskonton som andra har delat med dig

  1. Gå till ads.pinterest.com

  2. Klicka   bredvid ditt namn

  3. Klicka på fliken ”Delas med mig”

Om du vill lämna ett konto klicka   bredvid ditt namn och gå till fliken "Delas med mig". Klicka på det annonskonto du vill lämna och välj Visa kontoinställningar. Klicka på Lämna annonskonto  under ditt namn och åtkomstnivå.

Behöver du fortfarande hjälp?
Kontakta oss