Блокування чи розблокування користувачів

Переглянути інструкції для:

Заблокуйте профіль користувача Pinterest, щоб заборонити йому підписуватися на вас, надсилати вам повідомлення і взаємодіяти з вашими пінами.

Ми не надсилаємо сповіщення про блокування або розблокування користувачів. Користувач дізнається про це, тільки якщо спробує підписатися на вас або взаємодіяти з вашими пінами.

Заблоковані користувачі все одно будуть з’являтися в результатах пошуку, стрічках і на групових дошках. Піни цих користувачів, які ви зберегли у своєму профілі, залишаться. Їх потрібно буде видалити вручну.

Якщо хтось почав погрожувати вам, ви можете поскаржитися на цю людину, дотримуючись наших правил подання скарг. Якщо ви турбуєтеся за свою безпеку, зверніться до правоохоронних органів.

Як заблокувати користувача Pinterest

Як розблокувати обліковий запис

Інші статті

Skip Інші статті Links
End of Інші статті Links
Потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами