Деактивація або видалення облікового запису

Переглянути інструкції для:

Ви можете деактивувати свій обліковий запис, щоб відпочити від Pinterest, або видалити його, щоб попрощатися з Pinterest назавжди. Якщо у вас є корпоративний обліковий запис, зв’яжіться з нами, і ми назавжди видалимо його.

Деактивація облікового запису

Якщо ви деактивуєте обліковий запис Pinterest, ваш профіль і дошки більше не відображатимуться на платформі. Якщо ви передумаєте, просто ввійдіть, і обліковий запис буде знову активовано.

Перейдіть за URL-адресою свого профілю й переконайтеся, що ваш обліковий запис більше не активний. Не входьте в обліковий запис – це призведе до його повторної активації.

Пам’ятайте, що деактивація облікового запису не звільняє ім’я користувача або електронну адресу для нового облікового запису. Якщо ви хочете змінити ім’я користувача або електронну адресу, зробіть це в настройках замість деактивації облікового запису.

Видалення облікового запису

Якщо ви більше не бажаєте використовувати Pinterest, то можете видалити свій обліковий запис. Якщо ви назавжди видалите свій обліковий запис, ви більше не зможете переглядати свої піни й дошки.  Якщо у вас є корпоративний обліковий запис, зв’яжіться з нами, і ми назавжди видалимо його.

Коли ви видаляєте обліковий запис, ми негайно деактивуємо загальнодоступний профіль, а через 14 днів ваш обліковий запис буде видалено назавжди. Якщо за цей час ви зміните свою думку, увійдіть за допомогою свого пароля та електронної адреси, і ми надішлемо вам листа з посиланням для відновлення облікового запису.

Деактивація облікового запису померлої особи

Співчуваємо вашій втраті. Якщо ви родич померлого користувача, зв’яжіться з нами, і ми деактивуємо його обліковий запис. Після деактивації облікового запису профіль користувача стане недоступним. 
 
Ми поважаємо конфіденційність користувачів Pinterest, тому не надаємо жодних особистих або облікових відомостей.

Хочете деактивувати або видалити обліковий запис?
Перейти до настройок
Потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами